Hotel Cluj

Până nu demult, singura opțiune de cazare din Cluj era un hotel, dintre multele pe care orașul le oferă. Dar în ziua de azi, în care travel-ul s-a schimbat din temelii, un hotel în Cluj nu mai este singura variantă viabilă. Există sute de alternative la clasicul hotel, de la pensiuni la hosteluri. Cel mai mare rival al hotelului e însă aparthotelul, care oferă toate beneficiile unui hotel și vine în plus cu confortul unei case private.

Tocmai de aceea, Uba Accomodation, cel mai nou aparthotel din Cluj, e unul dintre locurile preferate de cazare ale celor care ajung în orașul de pe Someș. Beneficiile unui hotel de patru stele și plusul pe care îl aduc bucătăria complet utilată pentru fiecare apartament, dar și costurile mici pentru o noapte de cazare îl clasează pe primele locuri chiar și în topul celor care preferau, până de curând, un hotel în Cluj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rezerva acum

Sunați-ne, scrieti-ne sau completați formularul de mai jos pentru a face rezervarea. Ne străduim să răspundem la toate cererile în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare.