Respectam recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii

Urmarim indeaproape situatia COVID-19 si respectam recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii, precum si ale agentiilor locale de sanatate unde ne desfasuram activitatea. Suntem constienti de numeroasele nelinisti aparute in aceasta perioada si dorim sa ne asiguram clientii ca siguranta si sanatatea lor si a colegilor nostri este de o importanta capitala pentru noi.  

Sanatate si igiena:

Ca parte a eforturilor noastre neintrerupte de a reduce raspandirea infectiei si de a proteja sanatatea clientilor si a colegilor nostri, aparthotelul noastru a luat o serie de masuri de precautie, printre care:

– Dezinfectia sporita a camerelor de hotel si a spatiilor publice
– Aprovizionari alimentare si proceduri de prelucrare imbunatatite 
– Implementarea verificarii temperaturii clientilor si colegilor nostri
– Completarea unor formulare privind starea de sanatate si conditiile de calatorie in momentul cazarii
– Punerea la dispozitia clientilor a unor masti, geluri dezinfectante, precum si a altor obiecte de protectie
– Reamintirea colegilor nostri despre masurile de igiena personala si recomandarea de a sta acasa in cazul in care acestia nu se simt bine


Masurile de precautie individuale pot varia in functie de proprietate.


Derogarea taxei de anulare:

Aducem la cunostinta clientilor care calatoresc la   aparthotelul nostru in sau inainte de 30 aprilie 2020 ca vom renunta la taxa de anulare, inclusiv in cazul rezervarilor efectuate in avans, indiferent de canalul de rezervare. In cazul rezervarilor facute dupa data de 30 aprilie 2020 se aplica politica de anulare standard. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati sectiunea Termeni si conditii sau puteti sa ne contactati direct. 

In intampinarea clientilor nostri:

Pe durata acestei situatii dinamice, usile aparthotelului nostru sunt deschise clientilor, in conformitate cu cerintele locale. Pentru cele mai recente informatii referitoare la  unitatea noastra , va rugam sa consultati pagina hotelului  sau ne puteti contacta direct.

Dorim sa le multumim clientilor nostri pentru cooperare si increderea care ne-o acorda in aceasta situatie fara precedent. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rezerva acum

Sunați-ne, scrieti-ne sau completați formularul de mai jos pentru a face rezervarea. Ne străduim să răspundem la toate cererile în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare.