UBA Accommodation, cea mai bună alegere de cazare la Cluj

Sunt mii de locuri de cazare în Cluj, de la hoteluri la pensiuni, de la aparthoteluri la apartemente în regim hotelier. Uba Accommodation nu îți oferă, însă, doar un loc de cazare, te primește cu brațele deschise în noua ta casă departe de casă. Cele 44 pe apartamente cu design diferit au fost amenajate pentru ca fiecare oaspete al nostru să simtă căldura unui cămin în călătoriile de serviciu sau în city-beak-urile din inima Transilvaniei.

La cel mai nou aparthotel din Cluj te poți caza singur sau cu familia, iar dacă alegeți să veniți aici în formulă completă, cei mici vor fi de-a dreptul încântați. Spre deosebire de alte hoteluri din Cluj, UBA Accommodation are un spațiu de joacă amenajat special pentru copii.

Și tot în comparație cu alte apartamente în regim hotelier sau hoteluri din Cluj, aici te poți caza pe o perioadă mai lungă de timp. Cel mai nou aparthotel din Cluj oferă toate beneficiile unui hotel de patru stele și un strop în plus din căldura de acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rezerva acum

Sunați-ne, scrieti-ne sau completați formularul de mai jos pentru a face rezervarea. Ne străduim să răspundem la toate cererile în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare.