UBA | detaliile unei șederi ireproșabile în Cluj-Napoca

Facem zig zag prin județul Cluj și ne dăm seama că suntem la câțiva kilometri de cel mai mare oraș din Transilvania. La intrarea în oraș, dinspre Turda, am găsit acel „acasă” din Cluj-Napoca. Situat într-o zonă liniștită, dar relativ aproape de centrul orașului, la câteva minute de mers cu mașina. Scopul pentru care ajungi în inima Ardealului e nesemnificativ, esențial este că Unique Boutique Apartments, UBA, e combinația dintre facilitățile unui hotel și confortul căminului tău, atât pe termen scurt, cât și pentru șederi de durată.

Dă de veste că ai ajuns la UBA
Pe scări sau cu liftul din parcarea subterană, ajungem în apartamentul care ne va fi casă pe durata sejurului în Cluj-Napoca. Ajunși de pe drum, suntem primiți cu fructe, vin spumant și apă plată, gest pe care îl apreciem! Și apoi ne cufundăm în canapeaua confortabilă din salon, dăm de veste alor noștri că am ajuns cu bine și încheiem cu un check-in pe Instastory.

Cazare în apartamente de 4 stele
Poți alege apartamente cu una sau două camere din totalul de 44 al complexului. Designul e plin de culoare, de bun gust, fiecare apartament e unic, căci este decorat diferit, deci va fi de fiecare dată o plăcere să revii într-o nouă casă. Camerele sunt foarte spațioase, la fel și zona de living, care a fost perfectă pentru întâlnirile echipei. A fost un spațiu de lucru excelent, cu radio pe fundal și conexiunea foarte bună de internet. Bucătăria este echipată cu un arsenal de ustensile, dar îți recomandăm să încerci ofertele restaurantelor din oraș, ca să te împrietenești cu gastronomia locală. Noi am mers pe sugestia personalului de la recepție și am ales să mâncăm la restaurantul de vizavi, ROD (Dor de origini românești). De asemenea, fetele de la recepție au fost extrem de atente și pe lângă locuri de luat masa, am primit și sugestii de petrecere a timpului liber.

Alte servicii
Un apartament la UBA vine, contracost, și cu varianta de mic dejun, care e extrem de ofertant. De asemenea, contracost e și transferul de la/către aeroport, asta ca să poți ajunge în siguranță și la timp. Iar ca să nu te preocupi de felul în care hainele tale au călătorit în bagaj, la recepție găsești un fier de călcat și o mașină de spălat pentru situațiile acelea urgente.

Recomandările noastre, ca să devii explorator Zig Zag prin Cluj:

  1. Salina Turda, la 30 km distanță
  2. Pârtia de la Mărișel, la 58 km distanță
  3. Lacul Tarnița, la 30 km distanță
  4. Muzeul Etnografic al Transilvaniei, la 4 km distanță
  5. Grădina Botanică Alexandru Borza, la 2.5 km distanță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rezerva acum

Sunați-ne, scrieti-ne sau completați formularul de mai jos pentru a face rezervarea. Ne străduim să răspundem la toate cererile în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare.